O nas – Pletenine

Profil podjetja

Beltinka Beltinci d.o.o. je podjetje ki izdeluje izjemno kvalitetne pletenine, s pestro zgodovino. Začetki segajo v dvajseta leta prejšnjega stoletja. Podjetje se je v času svojega obstoja večkrat prestrukturiralo, trenutno spada s svojimi 30 zaposlenimi osebami med mala podjetja.

Glavna dejavnost podjetja Beltinka Beltinci d.o.o. je izdelovanje moških in ženskih pletenih vrhnjih oblačil. Znanje in sodobna tehnologija, velika fleksibilnost, izredno kratki dobavni roki in maloserijska proizvodnja visoke kakovosti so glavne prednosti podjetja, zaradi katerih se stranke vedno znova vračajo.

Svojo konkurenčno prednost ima podjetje v nenehnem razvoju, visoko fleksibilnem proizvodnem procesu in upoštevanju dogovorjenih kratkih dobavnih rokov. Specializirani smo za izdelavo majhnih proizvodnih serij in unikatnih izdelkov za zelo zahtevne kupce. Proizvodnja v podjetju je načeloma serijska, vendar podjetje nudi tudi individualna naročila oz. storitve. Pri svojem delu uporabljamo kreativen in unikaten pristop, saj se kupci zanašajo na znanje in strokovnost podjetja ter pričakujejo od podjetja tudi konkretne rešitve, ki zadovoljijo njihove potrebe in pričakovanja.


Pristni in profesionalni odnosi, ki jih ima podjetje s svojimi stalnimi strankami, prinašajo popolno medsebojno zaupanje v dogovorjeni posel.

Vizija – Najkvalitetnejše pletenine

Vizija podjetja Beltinka Beltinci d.o.o. je, da kot edina tovarna pletenin v Sloveniji ostane prisotna v evropskem prostoru kot podjetje, ki s svojim znanjem in tehnološkimi zmožnostmi pletenine uresničuje prodajne cilje svojih naročnikov

Poslanstvo

Poslanstvo podjetja Beltinka Beltinci d.o.o. je, da z uporabo svojega znanja in tehnoloških zmogljivosti izdelamo visoko kvalitetne pletene izdelke ter zadovoljimo potrebe svojih kupcev

Vrednote

Glavna vodila in vrednote podjetja:

  • graditi partnerstva s svojimi kupci in poslovnimi partnerji na zelo pristnih ravneh,
  • spoštovanje in popolno zaupanje v poslovno sodelovanje,
  • razvijati odnose z zaposlenimi, ki temeljijo na integriteti in spoštovanju,
  • visoko kakovostni izdelki ter brezkompromisna fleksibilnost,
  • ekološka in družbena odgovornost.

Preberi več o proizvodnji…